Γιουβέτσι με Ανηθο
ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΑΝΗΘΟ
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό Μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες
1 ματσάκι κρεμμύδια φρέσκα
1 ματσάκι άνηθο
1 κονσέρβα τοματάκια ή φρέσκια αν έχετε
1 ½ κούπα κριθαράκι
1 κούπα τυριά τριμμένα
1 κύβο Knorr μοσχάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια με τον άνηθο σε ένα ταψί, ρίχνουμε λάδι βάζουμε και το μοσχάρι αφού το έχετε βράσει πρώτα (κρατάμε το ζουμί από το μοσχάρι) και τα βάζουμε στο φούρνο να τσιαγαριστούν.
Προσθέτουμε την τομάτα μας και το ζωμό από το μοσχαράκι στον οποίο έχουμε προσθέσει και τον κύβο.
Αλάτι – Πιπέρι
Αφήνουμε το φαγητό να γίνει και προσθέτουμε το κριθαράκι.
Πρίν το βγάλουμε από το φούρνο προσθέτουμε από πάνω τα τριμμένα τυριά αφήνουμε να λιώσουν και να πάρουν χρωματάκι και σερβίρουμε .
Είναι τέλειο στην γεύση
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!