Αρακάς με μπέϊκον και ρύζι

2015-05-12 10:06

ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΡΥΖΙ

ΥΛΙΚΑ

½ κιλό αρακά

3 κρεμμύδια φρέσκια

5 φέτες μπεικον ψιλοκομμένο

1 κύβο knorr

3 κλωναράκια άνηθο ή μαιντανό

Pummaro

1 κ.γ πελτέ

1 κούπα κίτρινο ρύζι

Αλάτι

Πιπέρι

Λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε για 5 λεπτά τον αρακά και στραγγίζουμε.

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το μπέικον,

Προσθέτουμε νερό και τα υλικά μας : αρακά , κύβο , πελτέ , άνηθο , χυμό τομάτας και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.

Όταν κοντεύει να γίνει προσθέτουμε το ρύζι , αλάτι και πιπέρι.

Το φαγητό μας είναι έτοιμο !!!!!!

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ