Αρακάς με μπέϊκον και ρύζι
ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΡΥΖΙ
ΥΛΙΚΑ
½ κιλό αρακά
3 κρεμμύδια φρέσκια
5 φέτες μπεικον ψιλοκομμένο
1 κύβο knorr
3 κλωναράκια άνηθο ή μαιντανό
Pummaro
1 κ.γ πελτέ
1 κούπα κίτρινο ρύζι
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε για 5 λεπτά τον αρακά και στραγγίζουμε.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το μπέικον,
Προσθέτουμε νερό και τα υλικά μας : αρακά , κύβο , πελτέ , άνηθο , χυμό τομάτας και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
Όταν κοντεύει να γίνει προσθέτουμε το ρύζι , αλάτι και πιπέρι.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο !!!!!!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ