Φασολάδα Ροδενά
ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΕ ΡΟΔΕΝΑ
ΥΛΙΚΑ
½ Κιλό φασόλια ροδενά (είναι φρέσκα φασόλια)
1 κρεμμύδι ξερό
1 πιπεριά πράσινη
3 τομάτες στον τρίφτη ή μία κονσέρβα τοματάκια ψιλοκομμένα
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Φέτα για σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα φασόλια μέχρι να μαλακώσουν λίγο το νερό τους να μην είναι υπερβολικό γιατί θα μπει και η τομάτα.
Αφού γίνουν λίγο (δεν αργούν γιατί είναι φρέσκα) προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο την πιπεριά κομμένη σε ροδέλες και την τομάτα μας.
Αφήνουμε να βράσει και προσθέτουμε το λάδι αλάτι και πιπέρι.
Μόλις μελώσει την σερβίρουμε με λίγη φέτα.
Είναι πολύ εύκολη και φανταστικά νόστιμη ξεφεύγει από την κλασική φασολάδα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!