Κοτόπουλο με κρούστα γιαουρτιού
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΓΑΙΟΥΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΥ
ΥΛΙΚΑ
1 Κοτόπουλο ολόκληρο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
500 γρ μανιτάρια φρέσκα
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΣΤΑ
1 Κεσεδάκι γιαούρτι
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
Πιπέρι μαύρο
Κάρυ (όσο εσείς θέλετε, προσοχή καίει)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1ο Βήμα
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το αλατοπιπερίζουμε
2ο Βήμα
Σε ένα ταψί ή γάστρα τοποθετούμε το κοτόπουλο ολόκληρο και γύρο – γύρο ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα και αλατίζουμε λίγο, προσθέτουμε λίγο λαδάκι γιατί θα βγάλει και το κοτόπουλο και ψήνουμε.
3ο Βήμα
Ετοιμάζουμε το μίγμα με το γιαούρτι δοκιμάζουμε και το κάνουμε όσο πικάντικο θέλουμε.
Όταν το κοτόπουλο είναι σχεδόν έτοιμο δηλ. θα θέλει κανά τέταρτο ακόμη ψήσιμο το βγάλουμε και το αλείφουμε με το γιαούρτι παντού, το ξαναβάζουμε στο φούρνο και αφού κάνει την κρούστα του το βγάλουμε είναι έτοιμο!!!
Είναι ένα πολύ εύκολο και γευστικό πιάτο πικάντικο, ιδιαίτερο δοκιμάστε το!!!!!!
-Εγώ έβαλα και λίγες πατάτες !!!
-Μη ρίξετε καθόλου νερό βγάζουν τα μανιτάρια.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!