Μαγειρίτσα Διαφορετική
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ
ΥΛΙΚΑ
1 Κεφαλάκι
1 συκωταριά
2 μαρούλια χοντροκομμένα
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ματσάκι άνηθο
3 αυγά
11/2 λεμόνι (χυμό)
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κεφαλάκι και την συκωταριά
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κεφαλάκι και από την συκωταριά βάζουμε λίγο συκώτι , περισσότερο πνευμόνι, σπλήνα και καρδιά και τα βράζουμε .
Αφού βράσουν ψιλοκόβουμε την συκωταριά με το ψαλίδι και βγάζουμε όλα τα κρεατάκια από το κεφαλάκι.
Αφού είναι όλα ψιλοκομμένα προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, αλάτι – πιπέρι και συνεχίζουμε το βράσιμο.
Όταν γίνει το φαγητό ρίχνουμε το αυγολέμονο.
Είναι μια μαγειρίτσα για αυτούς που δεν τους αρέσουν τα έντερα και τα πολλά συκωτάκια. Δοκιμάστε την, γευστικά είναι απίθανη!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ