Μοσχαράκι με ριζότο
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΡΙΖΟΤΟ
ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχαράκι φιλέτο (ΝΟΥΑ ή ότι άλλο θέλετε μαλακό να είναι)
1 συσκευασία μανιτάρια κονσέρβα
1 κρέμα γάλακτος
2 κύβους knorr βοδινό
Αλάτι πιπέρι
Λάδι
Για το ρύζι !
1 ποτήρι του νερού κίτρινο ρύζι
Βούτυρο
3 ποτήρια ζεστό νερό
1 κύβο knorr λαχανικών
4 κλωναράκια δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε τα φιλετάκια και τα αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα αντικολητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τα φιλετάκια μέχρι να ροδίσουν εξωτερικά.
Σ΄ ένα γουόκ τηγάνι ( ή ότι πιο βαθύ έχετε) ρίχνεται τα φιλετάκια και προσθέτεται τον έναν κύβο knorr και λίγο νεράκι χαμηλώνεται τη φωτιά, σκεπάζεται και αφήνεται να μαλακώσει το κρέας και να βγάλει τα υγρά του.
Αφού έχει αρχίσει να μαλακώνει προσθέτετε τα μανιτάρια αλάτι και πιπέρι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τον άλλον κύβο και την κρέμα γάλακτος αφήνουμε να βράσει ώσπου να αρχίσει να δένει η σάλτσα και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Πάμε τώρα να φτιάξουμε το ρυζάκι μας.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο βούτυρο (1 γεμάτο κουταλάκι του γλυκού), μόλις λιώσει ρίχνουμε το ρύζι και το σοτάρουμε λίγο προσθέτουμε τα 3 ποτήρια ζεστό νερό, ρίχνουμε ακόμη το κύβο αλάτι πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζοντας την κατσαρόλα.
Προς το τέλος αφού το ρύζι είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε το δυόσμο αφήνουμε λίγο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Αν δείτε έχει ακόμα λίγο νερό το ρύζι αφήστε το να κρυώσει και θα απορροφηθεί όλο.
Έτοιμο για σερβίρισμα !!!!
Θα το απολαύσετε είναι εξαιρετικό!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!