Μοσχάρι τεριγιάκι

2017-03-14 09:18

Μοσχάρι Teriyiaki

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχάρι σε λεπτές λωρίδες

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

1 κ.σ τριμμένο τζίνζερ

2 κ.σ ηλιέλαιο ή σησαμέλαιο

2 μπουκαλάκια σάλτσα (Knorr ASIA Teriyiaki)

1 κονσέρβα μικρά καλαμπόκια

1 κ.σ σουσάμι

1/3 φλυτζάνι κρασί ΜΙΡΙΝ (κρασί ριζιού) ή 3 κ.σ λευκό κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σ΄ ένα μπόλ ρίχνουμε όλα τα υλικά, μαζί και το κρέας και τα αφήνουμε 1 ½ ώρα να μαριναριστούν.

Μετά σε ένα τηγάνι ή γουοκ τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει το κρέας και να μελώσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε με νουντλς ή με ρύζι

Είναι υπέροχο γευστικά και πολύ εύκολο!!!!!

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!!!!!!!!