Μοσχάρι τεριγιάκι
Μοσχάρι Teriyiaki
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι σε λεπτές λωρίδες
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κ.σ τριμμένο τζίνζερ
2 κ.σ ηλιέλαιο ή σησαμέλαιο
2 μπουκαλάκια σάλτσα (Knorr ASIA Teriyiaki)
1 κονσέρβα μικρά καλαμπόκια
1 κ.σ σουσάμι
1/3 φλυτζάνι κρασί ΜΙΡΙΝ (κρασί ριζιού) ή 3 κ.σ λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ΄ ένα μπόλ ρίχνουμε όλα τα υλικά, μαζί και το κρέας και τα αφήνουμε 1 ½ ώρα να μαριναριστούν.
Μετά σε ένα τηγάνι ή γουοκ τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει το κρέας και να μελώσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε με νουντλς ή με ρύζι
Είναι υπέροχο γευστικά και πολύ εύκολο!!!!!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!!!!!!!!