Μπισκοτάκια Καρότου
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΚΑΡΟΤΟΥ
ΥΛΙΚΑ
2 Καρότα μεγάλα τριμμένα

1 νεροπότηρο μισογεμάτο ελαιόλαδο
½ νεροπότηρο κρασί (λευκό, ροζέ ή κόκκινο)
1 κ.γ πάπρικα γλυκιά
1 ½ κ.γ μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ Αλάτι
Λίγο Πιπέρι
500 γρ περίπου Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο πάρει δεν το έχω μετρήσει το καταλαβαίνω από τη ζύμη)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ΄ ένα μπόλ βάζουμε τα παραπάνω υλικά ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε σιγά - σιγά το αλεύρι μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη εύπλαστη.
Η ζύμη μας είναι έτοιμη όταν ξαπολάει από το μπόλ.
Την αφήνουμε για μισή ώρα στο ψυγείο και μετά την πλάθουμε σαν δακτυλάκια.
Τα τοποθετούμε στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς (ανάλογα το φούρνο) για 20 με 25 λεπτά πάνω κάτω με αντιστάσεις.
Όταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα τοποθετούμε σε αεροστεγή μπόλ για να παραμείνουν τραγανά.