Μπουγάτσα

2016-12-14 12:59

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ

1 / 2 Κιλό φύλλο κρούστας

5 αυγά

1 ποτήρι ζάχαρη

1 ποτήρι χλυαρό  γάλα

2 μασουράκια βανίλια

200 γρ βούτυρο

Κανέλα

Άχνη ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

- Ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

- Λιώνουμε το βούτυρο, βουτυρώνουμε το ταψί .

- Παίρνουμε ένα - ένα τα φύλλα κρούστας και τα βάζουμε σουρωτά στο ταψί μέχρι να γεμίσει και να τελειώσουν τα φύλλα.

- Περιχύνουμε τα φύλλα με το λιωμένο βούτυρο.

- Βάζουμε το ταψί στο φούρνο για ένα τέταρτο περίπου μέχρι να ροδίσουν τα φύλλα.

- Στο διάστημα αυτό χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με τις βανίλιες και τη ζάχαρη και στο τέλος προσθέτουμε το χλιαρό γάλα.

- Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και με μια κουτάλα ρίχνουμε το μίγμα αυγών από πάνω να πάει παντού.

- Ξαναβάζουμε το ταψί στο φούρνο μέχρι να πήξει η κρέμα (δεν θέλει πολύ χρόνο).

- Την βγάζουμε και την αφήνουμε να κρυώσει την πασπαλίζουμε με την άχνη και κανέλα.

Είναι πολύ γρήγορη εύκολη και νόστιμη συνταγή

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!!