Μπουγάτσα
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
ΥΛΙΚΑ
1 / 2 Κιλό φύλλο κρούστας
5 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι χλυαρό γάλα
2 μασουράκια βανίλια
200 γρ βούτυρο
Κανέλα
Άχνη ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Λιώνουμε το βούτυρο, βουτυρώνουμε το ταψί .
- Παίρνουμε ένα - ένα τα φύλλα κρούστας και τα βάζουμε σουρωτά στο ταψί μέχρι να γεμίσει και να τελειώσουν τα φύλλα.
- Περιχύνουμε τα φύλλα με το λιωμένο βούτυρο.
- Βάζουμε το ταψί στο φούρνο για ένα τέταρτο περίπου μέχρι να ροδίσουν τα φύλλα.
- Στο διάστημα αυτό χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με τις βανίλιες και τη ζάχαρη και στο τέλος προσθέτουμε το χλιαρό γάλα.
- Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και με μια κουτάλα ρίχνουμε το μίγμα αυγών από πάνω να πάει παντού.
- Ξαναβάζουμε το ταψί στο φούρνο μέχρι να πήξει η κρέμα (δεν θέλει πολύ χρόνο).
- Την βγάζουμε και την αφήνουμε να κρυώσει την πασπαλίζουμε με την άχνη και κανέλα.
Είναι πολύ γρήγορη εύκολη και νόστιμη συνταγή
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!!