Ριζοσαλάτα
ΡΙΖΟΣΑΛΑΤΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΚΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕ
ΥΛΙΚΑ
1 μεγάλη μαγιονέζα
½ κιλό στραγγιστό γιαούρτι
1 τόνο κονσέρβα σε νερό
2 αγγούρια
1 ποτήρι βρασμένο ρύζι
Αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι και το αφήνουμε να κρυώσει.
Τρίβουμε τα αγγούρια στον τρίφτη και τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά.
Παίρνουμε τον τόνο και τον στύβουμε πολύ καλά να μην έχει υγρά.
Αφού κάνουμε τα παραπάνω παίρνουμε ένα μπολ και βάζουμε ένα ένα τα υλικά αφήνοντας την μαγιονέζα για το τέλος.
Τα ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε την μαγιονέζα και το αλάτι όσο χρειαστεί δοκιμάζοντας πάντα , η εμφάνιση πρέπει να είναι όπως το τζατζίκι. Την βάζουμε στο ψυγείο και σερβίρουμε πρέπει να είναι δροσερή.
Είναι απίθανη!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ