Σεφταλιές
ΣΕΦΤΑΛΙΕΣ ΜΕ ΣΥΚΩΤΙ
ΥΛΙΚΑ
1 συκώτι από το αρνί ή κατσίκι
4 μπόλιες
1 κεφάλι σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβουμε το συκώτι σε μικρά κομματάκια με το ψαλίδι.
Απλώνουμε την μπόλια κόβουμε ένα κομμάτι στο μέγεθος που θέλουμε για να τυλίξουμε την σεφταλιά, προσθέτουμε κομματάκια από το συκώτι, μαϊντανό, σκόρδο μπόλικο, αλάτι, πιπέρι ρίγανη και τυλίγουμε όπως τα ντολμαδάκια. Αφού τελειώσουμε τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν και να βγουν όλα τα αρώματα και την άλλη μέρα τις ψήνουμε ή τις τηγανίζουμε η επιλογή είναι δική σας.
Είναι ένας κρασομεζές και μπορείτε να το φτιάχνετε όποτε θέλετε και όχι μόνο το Πάσχα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ