Σοκολατάκια με δαμάσκηνα και χαλβά (νηστήσιμα)
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑ
(ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ)
ΥΛΙΚΑ
5ΟΟ γρ δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι αποξηραμένα
150γρ χαλβά με αμύγδαλο
Κονιάκ ή ρούμι
400 με 500 γρ κουβερτούρα
Κακάο για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε τα δαμάσκηνα με το ρούμι ή ότι άλλο έχετε για 10 λεπτά περίπου.
Στη συνέχεια γεμίζουμε τα δαμάσκηνα με τον χαλβά με κουτάλι ή με το χέρι μας.
Λιώνουμε την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων και με δύο πιρούνια τοποθετούμε ένα - ένα τα δαμάσκηνα μέσα στη σοκολάτα και αφού καλυφτούν καλά τα βγάζουμε με προσοχή και τα αφήνουμε πάνω σε λαδόκολλα για να σταθεροποιηθούν.
Όταν είναι έτοιμα τα πασπαλίζουμε με κακάο και σερβίρουμε είναι φανταστικά!!!!!!!!!
Τα διατηρούμε στο ψυγείο!!!!!!!!!!