Σοκολατάκια με φουντούκι κ γκοφρέτα (Ferrero)
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΓΚΟΦΡΕΤΑ
ΥΛΙΚΑ
150 γρ γκοφρέτες
300 γρ μερέντα (πραλίνα φουντουκιού)
250 γρ φουντούκια ψημένα
ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
200 γρ σοκολάτα γάλακτος
150 γρ κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο μπλέντερ χτυπάμε τα φουντούκια (όχι πολύ όμως να μην γίνουν σκόνη) σε ένα μπόλ τρίβουμε με τα χέρια μας τις γκοφρέτες, προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι και την μερέντα μέχρι να γίνει ένα πηκτό μίγμα.
.jpg)
.jpg)
Με δύο κουτάλια φτιάχνουμε τα σοκολατάκια και τα βάζουμε για 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν.
Μετά φτιάχνουμε την επικάλυψη και τα βουτάμε μέσα και τα ξαναβάζουμε ψυγείο.
Τα σοκολατάκια είναι έτοιμα!!!.
Εγώ τα προτιμώ χωρίς επικάλυψη είναι πιο ωραία θεωρώ, δοκιμάστε τα!!!