Συκωτάκια πουλιών

2016-06-08 08:28

ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό συκωτάκια πουλιών

Λάδι

Αλάτι

Πιπέρι

Ρ’ιγανη

1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί

Χυμό λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα συκωτάκια τα αφήνουμε να στραγγίσουν λίγο, τα βάζουμε μέσα στο τηγάνι με λίγο νερό να βράσουν για να μαλακώσουν σε χαμηλή φωτιά.

Αφού μαλακώσουν ρίχνουμε το λάδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη δυναμώνουμε τη φωτιά και αφού έχουν σχεδόν γίνει σβήνουμε με το κρασάκι.

Σερβίρουμε με λεμονάκι!!!

Είναι πολύ ωραίος κρασομεζές για όσους τα τρώνε!!!!

Καλή όρεξη!!!!!!