Τηγανιά της Ελενίτσας

2016-02-02 09:52

Η ΤΗΓΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑΣ

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χοιρινή τηγανιά (κομμένη έτοιμη από τον κρεοπώλη)

2 κουταλιές της σούπας γεμάτες μουστάρδα

Λάδι

Αλάτι

πιπέρι

Θυμάρι

Χυμό Λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1ο Βήμα

Σωτάρουμε την τηγανιά μέχρι να ροδίσει

2ο Βήμα

Προσθέτουμε ένα κρεμμύδι ρεντέ (αλεσμένο)

3ο Βήμα

Το κρεατακι βγάζει τα υγρά του. το σκεπαζουμε να βράσει για εικοσι περίπου λεπτά μεχρι να μαλακώσει. 

4ο Βήμα

Σε ένα ποτήρι του νερού βάζουμε νερό μέχρι τη μέση περίπου και αραιώνουμε την μουστάρδα και την προσθέτουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε αλάτι πιπερι και θυμάρι

5ο Βήμα

Να προσέχουμε να μη στεγνώσει το φαγητό μας να έχει λίγο ζουμάκι. Μόλις γίνει το φαγητό μας στύβουμε ένα λεμόνι (ή περισσότερο εξαρτάται από εσάς) και το σβήνουμε με το χυμό του.

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε !!!!!

Είναι τέλεια πολύ νόστιμη και καθόλου βαριά για τηγανιά!!!!!!!!!!!

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!