Τυροπιτάκια
ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ –ΛΟΥΚΑΝΟΠΙΤΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσης .jpg)
1 φακελάκι μαγιά
1 κουτάκι γλυκού ζάχαρη
1 ½ κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 κούπα Χλιαρό νερό (όσο πάρει μέχρι η ζύμη μας να είναι μαλακή)
250 γρ φέτα ή
1 συσκευασία λουκανικάκια μικρά.jpg)
Λάδι σπορέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε τη ζύμη και την αφήνουμε κάπου ζεστά να διπλασιαστεί .
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λάδι και το αφήνουμε να κάψει.
Παίρνουμε ζυμάρι όσο ένα καρύδι το ανοίγουμε στη παλάμη μας και το γεμίζουμε η φέτα ή λουκανικάκι και το κλείνουμε σαν μισοφέγγαρο, το ρίχνουμε στο τηγάνι και το τηγανίζουμε (αυτό θα φουσκώσει κι΄άλλο όσο θα τηγανίζεται).
Μόλις ροδίσουν τα βγάζεται .jpg)
ΠΡΟΣΟΧΗ τα λουκανικάκια καλό είναι να τα σκίσετε λίγο πριν τα βάλετε στη ζύμη για να μη φουσκώσουν πολύ.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!