Βασιλόπιτα Σπιτική
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
ΥΛΙΚΑ
.jpg)
1 Βιτάμ
2 φλυτζάνια ζάχαρη
5 αυγά
1 φαρινάπ
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ ξύσμα πορτοκαλιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ για αρκετή ώρα προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά στη συνέχεια το γιαούρτι με το ξύσμα και τέλος το αλεύρι.
Βουτυρώνουμε καλά και πασπαλίζουμε με αλεύρι ένα ταψί Νο 28 ή 30, ρίχνουμε το μίγμα και το ψήνουμε στους 170o βαθμούς για μία ώρα περίπου (όπως το κέικ).
Είναι πεντανόστιμη και πολύ εύκολη, το στόλισμα είναι είναι δική σας υπόθεση.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!